bvop Közadatkereső aqap2120    iso9001

Ipoly Cipőgyár Kft.
Székhely: 2660 Balassagyarmat,
Madách u. 2.
Adószám: 11203362-2-51
Cégjegyzékszám: 12-09-001968

Ügyvezetői beiktatás

Magyarország Belügyminisztere 2019. január 1-jei hatállyal kinevezte öt év időtartamra Tóka István bv. ezredest az Ipoly Cipőgyár Kft. ügyvezetőjévé. Az ünnepélyes beiktatásra 2019. január 9-én a Balassagyarmati Fegyház és Börtön tanácstermében került sor. Az új ügyvezető megbízólevelét Farsang Tamás bv. ezredes, a Bv. Holding Kft. ügyvezetője adta át.

Bővebben

Szent Adorján nap

Társaságunk társkiállítóként vett részt a Budakeszi Vadasparkban 2018. szeptember 8.-i Szent Adorján napi színvonalas családi rendezvényen, ahol a látogatók számára lehetőségünk nyílt bemutatni a fogvatartotti foglalkoztatás során előállított termékeinket egy kiállítás és divatbemutató keretében. A rendezvény remek kikapcsolódást biztosított az állomány és hozzátartozóik részére.

Bővebben

Folytatódik a szakképzés az Ipoly Cipőgyár Kft-nél

Szeptember 1-től újra padba ülnek a fogvatartottak a 2017. évben indított OKJ-s cipőkészítő képzés keretei között. Megkezdődött a második tanév 11 fogvatartott részvételével. A foglalkozások idén is elméleti és gyakorlati részekből állnak.

Bővebben

Kéklámpás Nap

„Szeptembriós és Kéklámpás Nap”

Balassagyarmat, 2018. szeptember 5.

 A Nógrád megyei rendvédelmi szervek, valamint társ és együttműködő szervezeteik 2018. szeptember 5-én tartották meg a "Kéklámpás Napot", Balassagyarmaton. A város iskolái által szervezett „Szeptembriós”-ra rácsatlakozó rendezvényen - ahogy az elnevezéséből is adódik - elsősorban a megkülönböztető jelzést használók vettek részt. A Balassagyarmati Rendőrkapitányság és a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Alosztálya és Közlekedésrendészeti Osztálya mellett jelen volt a Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, a Balassagyarmati Fegyház és Börtön, az Ipoly Cipőgyár Kft., a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Nógrád Megyei Adó- és Vámigazgatósága, valamint a MH Hadkiegészítő Felkészítő és Kiképző Parancsnokság 12. Előkészítő Részlege és a MH Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság 3. Katonai Igazgatási és Érdekvédelmi Iroda is. Ugyancsak képviselte magát a rendezvényen a Nógrád Megyei és a Balassagyarmati Önkormányzat, illetve a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság is.

A rendezvény egyik legfontosabb célja az volt, hogy a szervezetek bemutassák tevékenységüket, úgy, hogy közben a diákok sok hasznos információt kaptak és megtanulhatták mik a helyes és helytelen viselkedési módok bizonyos helyzetekben.

 

 

Bővebben

Jubileumi Ipoly nap

Idén 10. alkalommal került megrendezésre a Nyírjesi Közösségi Táborban a hagyományos Ipoly nap, amelyre minden évben az augusztus 13-ai Ipoly névnaphoz közeli időpontban kerül sor. Az Ipoly napon köszöntőt mondott az ügyvezető, aki röviden összefoglalta a cég jelenlegi helyzetét. Ezt követően került sor a jubileumi elismerések, illetve Rónási István bv. százados, Jele László bv. főtörzszászlós, Bednár István bv. alezredes néhai kiváló munkatársaink emlékére alapított „Talpaló díjak” átadására. Idén először az „Év sportolója” díjat is átvehették kollégáink. A rendezvényt estebéd melletti kötetlen beszélgetés zárta.

Bővebben