bvop Közadatkereső aqap2120    iso9001

Ipoly Cipőgyár Kft.
Székhely: 2660 Balassagyarmat,
Madách u. 2.
Adószám: 11203362-2-51
Cégjegyzékszám: 12-09-001968

Ünnepélyes kerítés átadás

2018. június 29-én került sor a RIDENS Szakképző Iskola, Speciális Szakiskola és Kollégium részére az Ipoly Cipőgyár Kft. által felajánlott, részben fogvatartotti munkáltatás keretében elkészült kerítés átadására.

A sajátos nevelési igényű, valamint szociálisan vagy mentálisan hátrányos helyzetű vagy egészségkárosodott, nem fogyatékos tanulók kulturált környezetének kialakításában tudtunk így segítséget nyújtani.

Bővebben

Országos terepfutó bajnokság: I. hely

2018. április 11-én Márianosztrán zajlott az országos terepfutó bajnokság a Büntetés-végrehajtási Szervezet Oktatási, Továbbképzési és Rehabilitációs Központja és a Márianosztrai Fegyház és Börtön közös rendezésében.

A bajnokságon az Ipoly Cipőgyár Kft. képviseletében 12 fő állhatott a rajtvonal mögé, a különböző kategóriákban. A verseny magas színvonalon és jó hangulatban zajlott, a sportszerűség követelményének tiszteletben tartása mellett.

A bajnokságon Kalmár Petra I. helyezést ért el 2000 méteren.

Gratulálunk!

 

 

Bővebben

Kontrasztok

Ezzel a címmel nyílt LENGYEL MÁTÉ kollégánk kiállítása a balassagyarmati Madách Imre Városi Könyvtárban 2018. április 17-én.

 

A kiállítást megnyitotta: Bellér Annamária - középiskolai tanár.

Közreműködtek: Jóni Anita - ének, Táborszki Richárd - gitár.

A kiállítás június 1-ig megtekinthető.

 

Bővebben

Országos asztalitenisz döntő: I. hely

2018. március 14-én zajlott az országos asztalitenisz-bajnokság döntője a Büntetés-végrehajtási Szervezet Oktatási, Továbbképzési és Rehabilitációs Központjában.

A bajnokság megrendezésére az előzetesen lebonyolított regionális selejtezőket követően kerülhetett sor, a legjobb eredményeket produkáló csapatok részvételével. Az északi régióhoz tartozó büntetés-végrehajtási intézetek regionális selejtezőjén, a „Palóc Kupa” elnevezésű versenyen társaságunk asztalitenisz csapata I. helyezést ért el, így tovább jutottunk az országos döntőbe, ahol csapatonként négy versenyző állhatott az asztalok mögé. A verseny magas színvonalon és jó hangulatban zajlott, a sportszerűség követelményének tiszteletben tartása mellett.

A bajnokságon az Ipoly Cipőgyár Kft. csapata I. helyezést ért el!

Gratulálunk!

 

Bővebben

I. helyezés a Palóc Kupán

2018. január 26-án Balassagyarmaton került megrendezésre az északi régióhoz tartozó büntetés-végrehajtási intézetek „Palóc Kupa” elnevezésű kiképzési szintfenntartó versenye, amelyen 7 büntetés-végrehajtási intézet mellett az Ipoly Cipőgyár Kft. is részt vett. A csapatok két versenyszámban – sakk, asztalitenisz – mérték össze tudásukat.

A rendezvényen társaságunk szép eredménnyel zárt: asztalitenisz csapatunk I. helyezést ért el, így tovább jutottunk az országos döntőbe, sakk csapatunk a IV. helyen végzett.

Gratulálunk a résztvevőknek!

Bővebben