bvop Közadatkereső aqap2120    iso9001

Ipoly Cipőgyár Kft.
Székhely: 2660 Balassagyarmat,
Madách u. 2.
Adószám: 11203362-2-51
Cégjegyzékszám: 12-09-001968

Minőségpolitika

Társaságunk 63 éves cipőgyártási múlttal rendelkezik. A változó vevői igényekhez történő rugalmas alkalmazkodással folyamatosan törekszünk szélesíteni a „TARTÓS BIZTONSÁGOT ÉS KÉNYELMET” garantáló „IPOLY” cipők elismertségét a hazai és külföldi piacon egyaránt, kiemelt figyelmet fordítva a mindenkori kormány– és miniszteri rendeletekben meghatározott központi ellátási kötelezettségünkre és állami partnereink megrendeléseire. 

Tevékenységünk középpontjában a vevők állnak. Arra törekszünk, hogy igényeiknek maradéktalanul megfeleljünk, és mindenki megelégedettséggel használja az Ipoly Cipőgyár megbízható termékeit a katonai és civil szférában egyaránt.

Ennek érdekében olyan hatékony minőségirányítási rendszert kívánunk működtetni, amely garantálja termékeink és szolgáltatásaink kifogástalan minőségét, folyamatos fejlesztését. Az ügyvezetés ehhez biztosítja a szükséges feltételeket, erőforrásokat.

Külső erőforrásainkat fokozott gondossággal választjuk meg és munkájukat rendszeresen értékeljük. Hosszú távú partnerkapcsolatokra törekszünk a minden ügyfelünkkel, kiemelten a fegyveres és rendvédelmi szervezetekkel, ezért meghatározó tényezőnek tekintjük a kiváló minőségű termékek gyártását és szolgáltatások nyújtását. Minőségi termékeinkkel és megbízható kapcsolattartással biztosítjuk vevőink megelégedettségét, így törekszünk a hosszú távú együttműködés kialakítására. A BV Holding vállalatcsoport tagjaként megkülönböztetett figyelmet fordítunk a 44/2011 (III.23.) Kormány- és a 9/2011 (III.23.) BM rendeletekben szereplő kedvezményezettek lábbeli igényeinek kielégítésére.

A szakmai kompetencia biztosítása érdekében az ügyvezetés minden szinten támogatja és megköveteli a folyamatos képzést és önképzést. Elvárjuk, hogy minden munkatárs személyes tudásával és felelősségével maximálisan járuljon hozzá a társaság célkitűzéseinek sikeres megvalósításához és a minőség melletti elkötelezettségét munkavégzésével és magatartásával is kifejezze. A "Stram" termékcsalád bevezetésével a legmagasabb vevői igényeknek is meg kívánunk felelni.

Céljaink elérésének fontos eszköze az MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány és a NATO AQAP 2110:2016 normatíva követelményeinek megfelelő, tanúsított minőségirányítási rendszer folyamatos fenntartása. NATO Beszállításra alkalmas státuszunk reményeink szerint egy hosszantartó kölcsönös bizalomra épülő kapcsolat záloga lehet.

Balassagyarmat, 2017. október 2.

Nemszilaj Sándor                                              
ügyvezető igazgató