bvop Közadatkereső aqap2120    iso9001

Cégjegyzékszám: 12-09-001968

Unikum Magyarországon: STRAM

Az Ipoly Cipőgyár elkötelezett a műszaki fejlesztés területén

Az Ipoly Cipőgyár Kft. 1954-ben alakult, már a kezdetektől fogva a minőségre helyezte a hangsúlyt: megérteni az ügyfelek igényeit és elvárásait, és megfelelni ezeknek az igényeknek. Az Ipoly piacvezetőnek tekinthető Magyarországon, és folyamatos fejlesztéssel, valamint a piacon való aktivitással és figyelemmel érte el és tartja fenn ezt a pozíciót.

Termékből stabil márka születik

2012-ben egy Magyarországon egyedülálló technológiát honosítottunk meg, amellyel PU/gumi talpszerkezet előállítását tudjuk megvalósítani. Ezek a lábbelik nagyobb strapabírású, hosszabb élettartamú, komfortosabb és kényelmesebb viseletet biztosítanak a felhasználóknak. Ezzel megkönnyíthetjük a közfeladatokat ellátó, a valamint a rendvédelmi és katonai szolgálatot teljesítő dolgozók munkáját. Ezen kívül az általános munkavédelmi piac szereplői is különleges termékhez juthatnak.

Az új piaci belépő a STRAM cipő

Az Ipoly Cipőgyár Kft. új fejlesztésű PU/gumi talpára épülő modellek „STRAM” márkanév alatt kerülnek piaci bevezetésre.

A Stram cipővel a munkaadók kifejezhetik megbecsülésüket a dolgozók iránt, akik egy kényelmes és szerethető, strapabíró és minőségi, hűséges és megbízható társat kapnak a munkájukhoz.