Ipoly Nap 2022

Ipoly Nap 2022

A hagyományokhoz híven az „Ipoly” névnapot megelőző pénteken került megrendezésre az idei évi Ipoly Nap a társaság Nyírjesi Közösségi Táborában.

A jeles nap alkalmából a balassagyarmati, egri, almáskamarási, valamint tiszalöki fióktelepeink dolgozói gyűltek össze.

Az „Ipoly” nap egykori megálmodóinak legfőbb szándéka a közösség erősítése volt, így ennek jegyében az idei évben a fióktelepeiket képviselő munkatársainkkal közösen öt csapat került kialakításra, melynek tagjai - a véletlenre bízva – kalapból húzással kerültek összeállításra.

Ebben az évben a korábbiaktól eltérően, a nap fővonalát a jó hangulatú csapatversenyek adták, melyhez a tematikát kollégáink különleges hobbijai biztosították. Fedett teraszunk az Ipoly nap alkalmából házi kiállítótérré alakult, ahol megtekinthettük festőművész, illetve horgolással foglalkozó kollégáink szebbnél szebb alkotásait. Hagyományőrző munkatársaink méltán népszerű eredeti I. és II. világháborús egyenruháit és fegyvereit a Balassagyarmati Vitézirend képviseletében, illetve korhű honfoglaló és betyár viseleteket, és a hozzájuk tartozó kiegészítőket és eszközöket. Mindezek mellett bemutatásra kerültek az Ipoly Cipőgyár legnépszerűbb és legújabb fejlesztésű lábbeliei is.

A csapataink első számú feladata egy különleges ízvilágú, bográcsban elkészített paprikás krumpli megalkotása volt. A kissé hűvös reggelen a közös bográcsállítás, a hagyma- és krumpliszeletelés garantáltan felejthetetlen élményekkel gazdagította a társaság tagjait, melyet a jó hangulatú, sok - sok nevetéssel kísért verseny csak tovább bővített. A versenyt alkotó öt állomás egy-egy témáját a kiállításon bemutatott tematikák adták, így a feladatok között volt rajzolás, horgolás, kvízjáték és ügyességi feladat is.

A jóízű ebéd, és a kemencében sült túróslepény elfogyasztása után, Ügyvezető Asszony köszöntő szavait követően rövid megemlékezéssel tisztelegtünk az elmúlt évben elhunyt kollégáink előtt, majd átadásra kerültek az „Ipoly” Nap alkalmából meghatározott Jubileumi elismerések, „Talpaló” díjak, valamint a „legjobb sportoló” díj. Ezúton is gratulálunk minden kollégánk részére, akik elismerésben részesültek!

Az „Ipoly” Nap megkoronázásaként kihirdetésre került a csapatverseny eredménye. Legjobbjaink az elkövetkező „Ipoly” Napig büszkélkedhetnek egyedi készítésű vándorserlegükkel, míg a többi csapat részére elismerő oklevél került kiállításra.

Köszönjük a vállalat jelenlegi és egykori vezetőinek, a Balassagyarmati Fegyház és Börtön nyugalmazott Parancsnokának az eseményen való részvételt, valamint a zsűriben végzett munkájukat!

Köszönjük az „Ipoly” Nap szervezőinek munkáját, hiszen nélkülük ez a nap nem jöhetett volna létre!

Az „Ipoly„ Nap idén is teljesítette feladatát, hiszen bátran mondhatjuk, hogy egy nagyon jó hangulatú, kötetlen sok nevetéssel teli napot tölthettünk együtt, sokakat megismertünk, egységet építettünk. Jövőre ugyanitt, ugyanígy, még többen….

Szerző: Kiss Éva


A weboldal sütiket használ a honlap működtetése, használatának megkönnyítése érdekében. Bővebb információt a Sütikezelési Tájékoztatóban talál.
Tudj meg többet!