Minőségpolitika

Társaságunk 1954-től folyamatosan jelen van a hazai cipőgyártásban. Termékeink számos felhasználási területen jól szerepelnek.  Minden megrendelőnknek minőségi termékeket kínálunk, kiemelt figyelmet fordítunk a mindenkori kormány– és miniszteri rendeletekben meghatározott központi ellátási kötelezettségünkre és állami partnereink megrendeléseire.  

Tartós biztonságot és kényelmet

Tevékenységünk középpontjában a vevőink állnak. Arra törekszünk, hogy igényeiknek maradéktalanul megfeleljünk, és minden megrendelőnk megelégedettséggel használja az Ipoly Cipőgyár Kft. megbízható termékeit a katonai és civil szférában egyaránt.   Céljaink elérésének fontos eszköze az MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány és a NATO AQAP 2110:2016 katonai szabvány követelményeinek megfelelő, tanúsított minőségirányítási rendszer folyamatos fenntartása.   Minőségcéljaink teljesítése érdekében hatékony minőségirányítási rendszert kívánunk működtetni, amely garantálja termékeink és szolgáltatásaink magas színvonalú minőségét, folyamatos fejlesztését.   Külső erőforrásainkat fokozott gondossággal választjuk meg és munkájukat rendszeresen    értékeljük. Hosszú távú partnerkapcsolatokra törekszünk minden ügyfelünkkel, kiemelten a fegyveres és rendvédelmi szervezetekkel, ezért meghatározó tényezőnek tekintjük a kiváló minőségű termékek gyártását és szolgáltatások nyújtását. Minőségi termékeinkkel és megbízható kapcsolattartással biztosítjuk vevőink megelégedettségét, így törekszünk a hosszú távú együttműködés kialakítására. A BV Holding vállalatcsoport tagjaként megkülönböztetett figyelmet fordítunk a 44/2011 (III.23.) Kormány- és a 9/2011 (III.23.) BM rendeletekben szereplő kedvezményezettek lábbeli igényeinek kielégítésére. A „Stram” termékcsalád bevezetésével a legmagasabb vevői igényeknek is meg kívánunk felelni.   A szakmai kompetencia biztosítása érdekében az ügyvezetés minden szinten támogatja és megköveteli a folyamatos képzést és önképzést. Elvárjuk, hogy minden munkatárs személyes tudásával és felelősségével maximálisan járuljon hozzá a társaság minőségcéljainak sikeres megvalósításához és a minőség melletti elkötelezettségét munkavégzésével és magatartásával is kifejezze. 

Balassagyarmat, 2021. november 11.
Tóka István
ügyvezető

A weboldal sütiket használ a honlap működtetése, használatának megkönnyítése érdekében. Bővebb információt a Sütikezelési Tájékoztatóban talál.
Tudj meg többet!