Minőségpolitika

Társaságunk 64 éves cipőgyártási múlttal rendelkezik. A változó vevői igényekhez történő rugalmas alkalmazkodással folyamatosan törekszünk szélesíteni a „TARTÓS BIZTONSÁGOT ÉS KÉNYELMET” garantáló „IPOLY” cipők elismertségét a hazai és külföldi piacon egyaránt, kiemelt figyelmet fordítva a mindenkori kormány– és miniszteri rendeletekben meghatározott központi ellátási kötelezettségünkre és állami partnereink megrendeléseire.

Tartós biztonságot és kényelmet

Tevékenységünk középpontjában a vevők állnak. Arra törekszünk, hogy igényeiknek maradéktalanul megfeleljünk, és mindenki megelégedettséggel használja az Ipoly Cipőgyár Kft. megbízható termékeit a katonai és civil szférában egyaránt.

Ennek érdekében olyan hatékony minőségirányítási rendszert kívánunk működtetni, amely garantálja termékeink és szolgáltatásaink kifogástalan minőségét, folyamatos fejlesztését. Az ügyvezetés ehhez biztosítja a szükséges feltételeket, erőforrásokat.

Külső erőforrásainkat fokozott gondossággal választjuk meg és munkájukat rendszeresen értékeljük. Hosszú távú partnerkapcsolatokra törekszünk a minden ügyfelünkkel, kiemelten a fegyveres és rendvédelmi szervezetekkel, ezért meghatározó tényezőnek tekintjük a kiváló minőségű termékek gyártását és szolgáltatások nyújtását. Minőségi termékeinkkel és megbízható kapcsolattartással biztosítjuk vevőink megelégedettségét, így törekszünk a hosszú távú együttműködés kialakítására. A Bv. Holding vállalatcsoport tagjaként megkülönböztetett figyelmet fordítunk a 44/2011 (III.23.) Kormány- és a 9/2011 (III.23.) BM rendeletekben szereplő kedvezményezettek lábbeli igényeinek kielégítésére.

A szakmai kompetencia biztosítása érdekében az ügyvezetés minden szinten támogatja és megköveteli a folyamatos képzést és önképzést. Elvárjuk, hogy minden munkatárs személyes tudásával és felelősségével maximálisan járuljon hozzá a társaság célkitűzéseinek sikeres megvalósításához és a minőség melletti elkötelezettségét munkavégzésével és magatartásával is kifejezze. A "Stram" termékcsalád bevezetésével a legmagasabb vevői igényeknek is meg kívánunk felelni.

Céljaink elérésének fontos eszköze az MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány és a NATO AQAP 2110:2016 normatíva követelményeinek megfelelő, tanúsított minőségirányítási rendszer folyamatos fenntartása. NATO Beszállításra alkalmas státuszunk reményeink szerint egy hosszantartó kölcsönös bizalomra épülő kapcsolat záloga lehet.

Balassagyarmat, 2018. október 11.
Tóka István
ügyvezető

A weboldal sütiket használ a honlap működtetése, használatának megkönnyítése érdekében. Bővebb információt a Sütikezelési Tájékoztatóban talál.
Tudj meg többet!